Hvad er Det Politiske Mødested?

Alt hvad du skal vide om os

Det Politiske Mødested er et folkeligt advisoryboard. Og hvad betyder det så? For os betyder det, at vi vil skabe et fundament, hvor politik ikke bare skabes indenfor Borgens tykke mure, men har rod i hverdagens eksperter.

Hvorfor Det Politiske Mødested?

Politik er en evigt foranderlig proces

Politik er en evigt foranderlig proces, fordi vores samfund hele tiden udvikler sig. Alt for meget politik bliver til på baggrund af rapporter eller det, som Grundtvig ville kalde “de lærde”, men sker samtidig ofte hen over hovedet på befolkningen. Uden at inddrage dem, som det hele handler om. Lærere, sygeplejersker, patienter, iværksættere eller socialtudsatte… De bliver sjældent spurgt og så godt som aldrig lyttet til.

 

Det er afgørende at opretholde en løbende dialog og diskussion med borgere, virksomheder og organisationer. Det Politiske Mødested er det rum, hvor alle politiske holdninger er velkomne. Her er alles stemme vigtig for at skabe de bedste løsninger sammen.

Historien bag Det Politiske Mødested

Vær en del af debatten

Bliv en del af netværket i dag

Du kan også blive en del af Det Politiske Mødested ved at oprette en profil. Her har du mulighed for at fortæller lidt om dig selv, så vi ved lidt mere om, hvad vi kan spørge dig om. Nogle skriver ganske lidt – men overraskende mange har sendt hele deres livshistorie og allerede der gjort os klogere.

 

Vi bruger disse erfaringer til at kontakte jer, hvis vi har noget konkret der skal vendes med nogle, der måske selv har stået i den virkelighed, som en ny lovgivning vil påvirke.

Et folkeligt advisory board

Det Politiske Mødested er et mødested for alle

Det Politiske Mødested er for alle. Du vil måske føle dig lidt udenfor, hvis du ikke kan nikke en smule til vores fundament, men vi har såmænd medlemmer der tidligere har følt sig hjemme i alle partier. Ligefra Alternativet til Dansk Folkeparti.

 

Den største glæde er dog, sagt med al respekt for de politisk interesserede, de mange, som er kommet til os med ordene: “Vi har aldrig tidligere været med i noget som helst politisk”.

 

Det gør os på daglig basis lykkelige, at opleve forskellige holdninger brydes i god tone – og at få indspark både fra folk, der ikke er bidt af den politiske bacille og alle dem, der har stor politisk viden og klare politiske ståsteder.

 

At høre fra alle der har levet – og lever – et liv derude i hverdagen.

Bliv en del af netværket

Vi er blevet så begejstrede for Det Politiske Mødested, at vi fortsat ønsker at have det som etfolkeligt fundament for vores parti. Vi ser en stor værdi i at prøve politik ved at stille spørgsmål i Det Politiske Mødested og høre direkte fra de mennesker, der bliver påvirket af ny politik.